U bent hier: Home  »  Over ons

Over Inge Kemperman

Hoi en welkom op mijn website! Ik vertel je graag een beetje meer over mijzelf. Ik ben Inge Kemperman en ik houd ervan om anderen te helpen. Ik heb jarenlang een eigen winkel in natuurlijke producten voor mens en dier gehad. Met veel liefde en passie heb ik deze winkel gerund. Hier heb ik ondervonden dat het helpen van mensen echt mijn ding is. Hier word ik blij van. Ik heb in deze jaren veel geleerd. Niet alleen in het vak, maar ook over mijzelf.

Na dit alles achter me gelaten te hebben, wist ik na een zoektocht van ruim een jaar, wat ik  wilde gaan doen: een Life coach opleiding en een eigen praktijk waar ik mensen op mijn eigen, unieke manier help om dichter bij zichzelf te komen en hun eigen levenspad te vinden. Je levenspad gaat zeker niet altijd over rozen. Daar kan ik zelf over meepraten. Ik ben op relatief jonge leeftijd mijn beide ouders verloren, dus ik heb moeten leren om met dit grote verlies om te gaan. Daarnaast heb ik, net als iedereen, het nodige meegemaakt.

Dit heeft mij allemaal geholpen om te worden wie ik nu ben. Ik wil het geleerde graag in praktijk brengen en dit doe ik om jou te helpen. Ik maak mensen bewust. Bewust van wie ze zijn, waar ze zijn en waar ze naartoe willen. Dat doe ik onder andere door het opheffen van emotionele blokkades, het aanbieden van diverse mogelijkheden om je lichaam te verbeteren en door te magnetiseren, zodat mensen rust in hun lichaam en hoofd krijgen.

Ik behandel zowel volwassenen als kinderen. Bij kinderen pas ik de behandeling naar wens aan. Zij geven eerder aan wat er eventueel mis is en ik vind het fijn om hen ook van dienst te zijn.

Ik heb een praktijkruimte aan huis. Een blauwe oase van rust waar al mijn cliënten van harte welkom zijn. Ik hoop je snel in mijn praktijk te mogen begroeten!

Mocht je na het lezen van mijn website nog vragen hebben, mail me dan gerust: info@kempermancoaching.nl 

Het ga je goed en met hartelijke groet,

Inge Kemperman. 

Copyright Kemperman Coaching 2019 - 2022    |   Disclaimer
Design & development by: Timeless Design