U bent hier: Home  »  Bach-bloesemremedies

Op maat gemaakte Bach-bloesemremedies

"Gezondheid berust op het in harmonie zijn met de ziel." Deze uitspraak van dr. Edward Bach is de visie achter de Bach-bloesemremedies. Wanneer je je niet lekker voelt, krijg je vaak ook lichamelijke klachten. Veel ziekteverschijnselen zijn daarom te behandelen door de psychische oorzaken aan te pakken. Chemische medicijnen zijn helemaal niet altijd nodig. De Bach-bloesemremedies, verkregen uit natuurlijke bron, brengen je emotioneel weer in balans. Dit homeopathische middel zorgt voor harmonie… en dus voor gezondheid.  Bach-bloesemremedies zijn geschikt voor iedereen en hebben absoluut geen bijwerkingen.

Er zijn in totaal 38 verschillende remedies die alleen of in combinatie met elkaar kunnen worden gebruikt. Op één na ('Rock water', water uit een geneeskrachtige bron) zijn ze allemaal gewonnen uit wilde bloemen en bloesems van bomen. Puur natuur! Hierdoor kun je ze altijd veilig gebruiken. De werkingen van de remedies zijn ingedeeld in groepen, om het maken van de juiste keuze makkelijker te maken. 

Deze groepen zijn:

  • Angst
  • Onzekerheid
  • Onvoldoende interesse in het hier en nu
  • Eenzaamheid
  • Overgevoeligheid voor invloeden en ideeën
  • Moedeloosheid of wanhoop
  • Overbezorgdheid voor het welzijn van anderen

In een persoonlijk consult kijken we in eerste instantie samen waar je behoefte aan hebt en daarna maak ik een (of meerdere) flesjes speciaal op maat. Dit kan voor jezelf zijn maar bijvoorbeeld ook voor je kind of je huisdier. Ik ben door Bach International Education Programme gecertificeerd Bachbloesemadviseur.

Naast deze optie kan je ook kiezen om een bachbloesem mix op maat aan te vragen via de mail. Geef aan wat je karakter is en wat je problemen zijn. Naast deze informatie graag een recente foto van je gezicht. Op basis hiervan zal ik een bachfles op maat maken. Verdere informatie betreffende de kosten, zie de tarievenlijst.

Natuurlijk is het altijd raadzaam om bij aanhoudende klachten een arts te bezoeken! 
De Bach-bloesemdruppels kunnen namelijk niet (altijd) een traditionele behandeling vervangen.

 

Copyright Kemperman Coaching 2019 - 2022    |   Disclaimer
Design & development by: Timeless Design