Testen en advies over vitaminen en mineralen

Als je lichaam optimaal werkt en als we in een ideale wereld zouden leven, zouden we geen vitaminen-, mineralen en eventueel andere tekorten kennen. We zouden gezond eten, veel groente en fruit en ons lichaam zou alles wat wij nodig hebben perfect opnemen.

Helaas is dat vandaag de dag niet het geval. We leven in een vervuilde wereld en hebben vervuilde lichamen die vaak niet meer in staat zijn om alles wat we nodig hebben, uit onze voeding te halen. Daarnaast kennen we veel stress en dat helpt hier zeker niet bij.

Kortom: heel veel mensen hebben last van bepaalde tekorten. Meestal weten ze dit zelf niet (of niet helemaal) en leggen zich daarom dus maar neer bij het feit dat ze zich niet optimaal voelen. Dit kan uiteraard vele oorzaken hebben maar een check of je eventueel de nodige bouwstoffen mist, is zo gedaan. Tijdens een consult kan ik je een goed beeld schetsen van de eventuele tekorten die je op hebt gebouwd. Ik heb hiervoor een bioresonantie-apparaat tot mijn beschikking.

Het werkt zo: je gaat ontspannen zitten en krijgt een elektrode in je hand. Dan gaat het apparaat je hele lichaam doormeten. Dit duurt enige minuten. Na de meting heb ik direct een goed beeld van de hoeveelheid aan vitaminen en mineralen in je lichaam. Zo kunnen we direct zien waar eventuele tekorten zitten.

Als alles precies in beeld is, dan krijg je een persoonlijk advies. Om eventuele tekorten zo goed mogelijk te verhelpen, verkoop ik Eidon® mineralen. Deze zijn ionisch en worden perfect door het lichaam opgenomen. Voor meer informatie hiervoor verwijs ik je graag naar: https://www.eidon.nl/#

Naast deze mineralen, verkoop ik ook de zogenoemde Schussler Celzouten. Deze helpen om je lichaam in balans te houden of om ontstane tekorten aan te vullen. Deze therapie bestaat al vanaf de 19e eeuw en heeft door de eeuwen heen zijn werking meer dan bewezen. Deze celzouten heten zo omdat zij dusdanig geprepareerd zijn dat ze direct in de cel opgenomen kunnen worden. Ze zijn dusdanig verdund dat een overschot niet mogelijk is.

Ik kijk welke producten het beste bij jou passen en jouw tekorten het beste aanpakken. Daar geef ik je een degelijk advies over. Je bent uiteraard niet verplicht om dit advies op te volgen of om mijn producten te kopen, maar het advies zit bij de prijs inbegrepen. 

Copyright Kemperman Coaching 2019 - 2022    |   Disclaimer
Design & development by: Timeless Design