U bent hier: Home  »  Hoe kan ik helpen  »  Energetische heling

Wat houdt een energetische heling in?

Deze manier van heling is gericht op het volledig laten stromen van je energie. Bij deze behandeling maak ik contact met je diepere zelf en ga hiermee in gesprek. Zo geef je zelf op een dieper niveau aan waar er eventueel blokkades zitten. Op deze manier magnetiseer ik de chakra’s. Door het contact met je onderbewuste probeer ik je te stimuleren datgene te doen wat nodig is. Bijvoorbeeld je verdriet loslaten, meer mogen zijn wie je bent etc. Als ik klaar ben zal ik je vertellen wat ik heb gezien en gevoeld.

Uiteraard gaan we vooraf een persoonlijk gesprek aan waarin we het één en ander bespreken. Hier geef je ook je wensen aan, waar je mijn hulp bij kunt gebruiken. We maken dan als het ware een stappenplan.

Na de behandeling zijn er een paar opties. Het kan zijn dat je klacht of klachten tijdelijk verergeren. Dit komt omdat je lichaam eerst de opgebouwde afvalstoffen kwijt moet zien te raken. Ook zoekt het lichaam zijn eigen balans weer op en dat kan tijd vergen. Meestal is het echter zo dat je je direct een stuk beter voelt.

Als je behandeld bent, zit je beter in je vel. Je bent als het ware veel beter toegerust om alle stress en vermoeienissen van het dagelijks leven het hoofd te bieden. Je zou dus ook kunnen zeggen dat magnetiseren preventief werkt. Je zorgt dat je zo goed mogelijk in je vel zit, zodat blokkades veel minder voor gaan komen en je gewoon vrij kunt ademhalen en leven.

 

Copyright Kemperman Coaching 2019 - 2022    |   Disclaimer
Design & development by: Timeless Design