U bent hier: Home  »  Hoe kan ik helpen

Wie ben ik en wat kan ik allemaal voor je doen?

Hoi, mijn naam is Inge Kemperman en welkom op mijn website!  In mei 2019 ben ik begonnen met het opzetten van mijn eigen praktijk om mensen te helpen hun lichaam en geest meer in balans te krijgen. Het leven van alledag is soms zwaar en we gaan maar door…. Vaak heeft dit als gevolg dat we niet lekker in ons vel zitten en op een gegeven moment kun je daar zoveel last van krijgen dat je niet meer optimaal kunt functioneren.

Ik kan je helpen! In mijn praktijk bied ik verschillende behandelingen aan en ga uit van het feit dat lichaam en geest met elkaar in verbinding staan. Als je bijvoorbeeld het lichaam behandelt, heeft dat een positief effect op de geest en andersom.

Het geeft mij veel energie en word er blij van als ik op mijn manier mensen kan helpen. Omdat ik hooggevoelig ben voel ik mensen goed aan. Samen met jou ga ik op zoek naar hoe ik jou het beste kan behandelen. De combinatie van mijn nieuwsgierigheid en mijn doorzettingsvermogen helpen mij tot het beste resultaat te komen. Ik ben pas tevreden als jij weer in je kracht staat.

De technieken en behandelingen die ik gebruik, zijn meestal niet zichtbaar voor het oog maar ik hou van een eigen praktische aanpak. Hieronder vind je een lijst van de verschillende diensten die ik aanbied om jou te helpen. Als je op de link klikt, vind je alle informatie in één oogopslag. 

Copyright Kemperman Coaching 2019 - 2022    |   Disclaimer
Design & development by: Timeless Design